FAQ

FAQ

To myTherapist είναι μια πλατφόρμα online ψυχοθεραπείας μέσω της οποίας μπορείς να βρεις τον κατάλληλο ψυχολόγο για σένα. Η ψυχολογική υποστήριξη που παρέχεται είναι άμεση και αποτελεσματική, καθώς έχεις άμεση επαφή με τον ψυχολόγο σου. Για να έχεις επαφή με τον ψυχολόγο σου ανά πάσα στιγμή και από όπου κι αν βρίσκεσαι, το myTherapist είναι διαθέσιμο από τον υπολογιστή σου, από το κινητό σου τηλέφωνο και από το tablet σου.
Όλοι οι ψυχολόγοι μας είναι πιστοποιημένοι και έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή. Διαθέτουν εμπειρία ο καθένας στον τομέα του και διαθέτουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Δες τους ψυχολόγους μας.
Αν νιώθεις ότι θέλεις κάποιον να μιλήσεις και ότι χρειάζεσαι βοήθεια για να εκπληρώσεις τους στόχους σου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο από πιστοποιημένους ψυχολόγους και εδώ θα βρεις τον κατάλληλο ψυχολόγο για σένα. Στο myTherapist, μπορείς να κάνεις online ψυχοθεραπεία από όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς μετακίνηση. Το myTherapist είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πλησιάσεις τους στόχους σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να βρεις την εσωτερική σου χαρά.
Οι online συνεδρίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα του myTherapist, με κλήση ήχου ή με κλήση βίντεο, ανάλογα με την προτίμησή σου. Ανεξάρτητα από την επιλογή σου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σου, μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις το βίντεο ανά πάσα στιγμή.
H διάρκεια των online συνεδριών, ορίζεται από το πακέτο που θα επιλέξεις. Αυτή τη στιγμή όλα τα πακέτα έχουν συνεδρίες των 45 λεπτών.
Αν έχεις κλείσει ένα ραντεβού και στη συνέχεια δε μπορείς να το πραγματοποιήσεις τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, μπορείς να το ακυρώσεις μέσω της πλατφόρμας του myTherapist. Απ’ την στιγμή που ακυρώσεις το ραντεβού σου, μπορείς να το προγραμματίσεις εκ νέου την επιθυμητή ημέρα και ώρα.
Η πληρωμή του πακέτου γίνεται με την κάρτα σου(χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη). Σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με κάποια κάρτα σου, η πλατφόρμα σού επιτρέπει να καταχωρήσεις πάνω από μια κάρτα για την πληρωμή της συνδρομής σου. Επίσης, η πλατφόρμα του myTherapist δέχεται όλες τις κάρτες από οποιαδήποτε χώρα. Ειδικότερα δεχόμαστε VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Discover, Diners & China Union Pay.
Όλα τα συνδρομητικά πακέτα του myTherapist έχουν μηνιαία διάρκεια. Συνεπώς η συνδρομή σου ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα με χρήση της κάρτας που έχεις εισάγει κατά τη δημιουργία της συνδρομής σου, ή με κάποια άλλη κάρτα που πρόσθεσες μεταγενέστερα.
Όλες οι συνομιλίες σου στο myTherapist είναι ασφαλείς και μόνο εσύ και ο ψυχολόγος σου έχετε πρόσβαση σ’ αυτές. Εδώ μπορείς να επικοινωνείς με τον ψυχολόγο σου οποιαδήποτε ημέρα και ώρα και από́ οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεσαι. Μπορείς να κάνεις chat με τον ψυχολόγο σου αλλά και να προγραμματίσεις online συνεδρίες με βιντεοκλήση ή με κλήση ήχου την ημέρα και ώρα που σε βολεύει.
Οι πληρωμές στο myTherapist γίνονται με την κάρτα σου και υπάρχει απόλυτη ασφάλεια. Συνεργαζόμαστε με τη Stripe για την πραγματοποίηση online πληρωμών. Όλα τα στοιχεία πληρωμών διαχειρίζονται από την Stripe και το myTherapist δεν αποθηκεύει και δεν επεξεργάζεται αυτά τα στοιχεία. Η Stripe είναι μία διεθνής πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών που τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεγάλοι επιχειρηματικοί κολοσσοί όπως η Google, η Amazon, η Uber και η Booking χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Stripe για την πραγματοποίηση online πληρωμών. Η Stripe διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης (PCI Service Provider level 1) και είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου να επεξεργάζεται online πληρωμές.
Αν είναι η πρώτη σου επαφή με την online ψυχοθεραπεία και θέλεις να το δοκιμάσεις, υπάρχει το πακέτο Therapy Starter με τη 1 συνεδρία. Μπορείς να επιλέξεις αυτό το πακέτο και αν δε μείνεις ικανοποιημένος, ακυρώνεις τη συνδρομή σου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πραγματοποιήσει και πληρώσει 1 μόνο συνεδρία.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλεις να ακυρώσεις τη συνδρομή σου, μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή μέσα από την αντίστοιχη επιλογή που παρέχεται στο myTherapist.
Εδώ θα βρεις τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ψυχοθεραπείας. Στόχος του myΤherapist είναι η online ψυχοθεραπεία να είναι προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους! Η τιμή των συνεδριών διαμορφώνεται ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξεις και η τιμή της συνεδρίας ξεκινά από 33.75€ αν επιλέξεις το πακέτο με τις 4 συνεδρίες.
Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείς να αλλάξεις ψυχολόγο, μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή, εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή του myTherapist. Για να διασφαλίσουμε ότι θα σε συνδέσουμε με τον κατάλληλο ψυχολόγο για σένα, μας περιγράφεις το λόγο που θα επιθυμούσες την αλλαγή καθώς και οποιοδήποτε επιπλέον κριτήριο θα ήθελες να συμπεριλάβουμε κατά τη διαδικασία της σύνδεσής σου με τον νέο ψυχολόγο.
To myTherapist απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν ψυχολογική υποστήριξη προκειμένου να βελτιώσουν τη ζωή τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Το myTherapist ΔΕΝ απευθύνεται σε περιπτώσεις ανθρώπων με κάποια σοβαρή ψυχική διαταραχή και χρήζουν άμεσης ψυχιατρικής υποστήριξης. Σε σοβαρές ψυχιατρικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις αυτοκτονικής τάσης, επικοινώνησε με τον ψυχίατρό σου, απευθύνσου στην πλησιέστερη ψυχιατρική κλινική ή κάλεσε το 1018 ή το 166.