Ψυχολόγος Ευδοξία Γάσπαρη

Διαθέσιμος/η για online συνεδρίες
Βιογραφικό
Η Κα. Γάσπαρη Εύα είναι πτυχιούχος Ψυχολόγος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με άδεια άσκησης επαγγέλματος. Λαμβάνει εκπαίδευση στην Γνωσιακή και Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT) στο τριετές πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας . Ακόμη είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, στην Κλινική Ψυχική Υγεία στο ΑΠΘ, και στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού του University of Greenwich του Λονδίνου, με εξειδίκευση σε θέματα που αφορούν την εργασιακή ανασφάλεια και την ψυχολογία του εργαζομένου.

Σχετικά με την επαγγελματική της εμπειρία, συνεργάζεται με το τμήμα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης του ΠαΜακ, όπου και αναλαμβάνει ψυχοθεραπευτικά και συμβουλευτικά φοιτητές που απευθύνονται στο κέντρο υποστήριξης του πανεπιστημίου.

Για την ενίσχυση της επαγγελματικής της κατάρτισης και την πλαισίωση των γνώσεων της αναφορικά με το αντικείμενο, έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια, όπως στο Life Coaching, στη διαχείριση του Κοινωνικού άγχους και στην θεραπεία του άγχους.